Χρήση για μέχρι 900γρ αρνιού, χοιρινού, βοδινού, κοτόπουλου, γαλοπούλας ή ψαριού
Υλικά
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Ντιζόν,
4 κουταλιές της σούπας ξύδι άσπρου κρασιού,
4 κουταλιές ελαιόλαδο,
1 κρεμμυδάκι στιφάδου ψιλοκομμένο,
αλάτι και φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατάψτε καλά.
2. Σε μια πιατέλα, βάλτε το κρέας, το κοτόπουλο ή το ψάρι σε μια στρώση και καλύψτε τα ομοιόμορφα με τη μαρινάδα.
Σημείωση
Το κρέας και το κοτόπουλο χρειάζονται 1 ώρα μαρινάρισμα, το ψάρι 30 λεπτά