Σερβίρει: 4 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 40-60 λεπτά
Χρήσιμες συμβουλές: Ανάψτε το καπνιστήρι σας με ξύλο καπνιστό, ακολουθώντας τις οδηγίες. Καρυκέψτε το μπούτι και τρίφτε πάνω του τα χορταρικά Προβηγκίας. Τοποθετήστε το μέσα στο καπνιστήρι και μαγειρέψτε με κλειστό καπάκι.
Σάλτσα Βέρντε
1 ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι βασιλικό
½ ματσάκι δυόσμο
6 αγγουράκια
2 σκελίδες σκόρδο
1 κόκκινο κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας κάπαρι
Εκτέλεση
1. Ψιλοκόψτε όλα τα υλικά και προσθέστε όσο ελαιόλαδο χρειαστεί για να έχετε τη συνεκτικότητα της σάλτσας πέστο.
2. Προσθέστε μουστάρδα, ξύδι κόκκινου κρασιού, αλάτι και πιπέρι, όσο θέλετε.