Χρόνος ψησίματος: 7-8 λεπτά
Θα χρειασθείτε: 12-14 μεταλλικά ή ξύλινα σουβλάκια περίπου 25 εκ.
Χρήσιμες συμβουλές: Μουλιάζετε τα ξύλινα σουβλάκια σε νερό για 10 λεπτά. Τα σουβλάκια όχι μόνο συγκρατούν το φαγητό και το εμποδίζουν να διαλύεται και να γυρίζει αλλά προσφέρουν την ευκολία να τα γυρίζεις πάνω στη φωτιά και να τα βγάζεις από τα σχάρα.
Υλικά
2-3 κόκκινες ή κίτρινες πιπεριές
5-10 προβρασμένες μικρές πατάτες
5-10 ντοματάκια
Εκτέλεση
1. Πλένετε καλά τα λαχανικά και τα στραγγίζετε
2. Κόβετε τις πιπεριές κάθετα από το κοτσάνι προς τη βάση, και αφαιρείτε τους σπόρους και τα κοτσάνια
3. Τοποθετήτε τακτικά τα κομμάτια με τις γυαλιστερές πλευρές να βλέπουν στην ίδια κατεύθυνση
4. Βεβαιωθείτε ότι είναι σε παράλληλη γραμμή και σπρώξτε μαλακά το σουβλάκι για να περάσει από τις επίπεδες επιφάνειες των πιπεριών.
5. Μόλις τα σουβλάκια είναι έτοιμα, αλείψτε με λίγο ελαιόλαδο.