x

ΓΙΝΕ Ο ΨΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Δώσε μας το email σου για να ανακαλύψεις τον κόσμο της Weber

close

Select your country

 
United States
English
 
Australia
English
 
Austria
German
 
Bahrain
English
 
Belgium
Dutch | French
 
Canada
English
 
Croatia
Croatian
 
Cyprus
Greek
 
Czech Republic
Czech
 
Denmark
Danish
 
Egypt
English
 
Finland
Finnish | Swedish
 
France
French
 
Germany
German
 
Greece
Greek
 
Hungary
Hungarian
 
Iceland
Icelandic
 
India
English
 
Italy
Italian
 
Israel
Hebrew
 
Kingdom of Saudi
English
 
Kuwait
English
 
Lebanon
English
 
Luxembourg
Dutch | French
 
Mexico
Spanish
 
Netherlands
Dutch
 
Norway
Norwegian
 
Oman
English
 
Poland
Polish
 
Portugal
Portuguese
 
Republic of Ireland
English
 
Romania
Romanian
 
Russia
Russian
 
Slovak Republic
Slovak
 
Slovenia
Slovene
 
South Africa
English
 
Spain
Spanish
 
Sweden
Swedish
 
Switzerland
French | German
 
Turkey
Turkish
 
Ukraine
Ukrainian
 
United Arab Emirates
English
 
United Kingdom
English
 
Uruguay
Spanish
 
Brazil
Portuguese
Χώρες / International
Χοιρινό Burger με Λαχανοσαλάτα και μήλο-εστραγκόν




Για 4 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 4 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 12-15 λεπτά

Λαχανοσαλάτα:

2 φλιτζάνια σε λεπτές φέτες πράσινο λάχανο
1 / 2 φλιτζάνι τριμμένο χοντροκομμένο πράσινο μήλο
1 / 2 φλιτζάνι τριμμένο καρότο χοντροκομμένο
2 κουταλιές ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα εστραγκόν
2 κουταλιές της σούπας ξίδι
1 κουταλιά κρυσταλλική ζάχαρη
1 / 2 κουταλάκι του γλυκού σπόρους σέλινου
1 / 4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Μπουρεκάκια:

1-1/2 κιλά χοιρινό
1 / 3 φλιτζανιού σάλτσα μήλου
1-1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού καυτερή σάλτσα πιπεριού
1 / 2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι

4 ψωμάκια Burger

Προετοιμασία:

• Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για τη λαχανοσαλάτα. Καλύψτε και βάλτε στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμο για να προστεθεί στα μπιφτέκια.
• Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε μέτρια θερμοκρασία
• Σε ένα μεγάλο μπολ αναμείξτε ελαφρά τα συστατικά για τα μπουρεκάκια. Πλάστε τα τέσσερα μπιφτέκια σε ίσο μέγεθος και πάχος. Με τον αντίχειρα ή το πίσω μέρος ενός κουταλιού, κάντε μια ρηχή εσοχή, στο κέντρο του καθενός.
• Ψήστε τα Μπουρεκάκια πάνω από την άμεση μέτρια φωτιά, με το καπάκι κλειστό όσο το δυνατόν περισσότερο, ώσπου να ψηθούν, 12 έως 15 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά. Αφαιρέστε τα εύκολα από τη σχάρα χωρίς να κολλήσουν. Στο τέλος του ψησίματος, ψήστε τα ψωμάκια και από τις δύο πλευρές. Τοποθετήστε το μπιφτέκι και από πάνω τη λαχανοσαλάτα. Σερβίρετε ζεστό.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ
Κάντε ένα ταξίδι στη γεύση με τις γαστρονομικές προτάσεις μας