1 μπουκάλι μπύρα(330ml)
Πικάντικη μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
½ κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
2 μέτρια ξερά κρεμμυδάκια κομμένα στην μέση και σε λεπτές φέτες
6 φρέσκα λουκάνικα
1 βάζο λάχανο τουρσί, στραγγισμένο
2 πιπεριές jalapeno με σπόρια, ψιλοκομμένες
6 ψωμάκια για σάντουιτς
Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά (180° έως 230 ° C).
Χτυπάμε την μπύρα, 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα, την μαύρη ζάχαρη, και το κόλιανδρο.
Σε ένα μεγάλο αλουμινένιο ταψάκι τοποθετούμε τα κρεμμυδάκια έτσι ώστε να κάνουν μια στρώση.
Προσθέστε τα λουκάνικα και ρίξτε το μείγμα της μπύρας από πάνω.
Τοποθετήστε το ταψάκι πάνω στην άμεση μέτρια φωτιά, κλείστε το καπάκι και αφήστε το μείγμα να σιγοβράζει.
Σιγοβράστε για περίπου 20 λεπτά, γυρίζοντας τα λουκάνικα 2 με 3 φορές.
Προσθέστε το τουρσί και τις πιπεριές στο ταψάκι και αφήστε να σιγοβράζει για 2-3 λεπτά ακόμα.
Μεταφέρετε τα λουκάνικα από το ταψάκι πάνω στην σχάρα και ψήστε σε άμεση μέτρια φωτιά,
μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν πλήρως(80 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία κρέατος), για 2-3 λεπτά, γυρίζοντας μια φορά.
Κατά το τελευταίο λεπτό του ψησίματος βάλτε στην σχάρα με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω, τα ψωμάκια.
Τοποθετήστε κάθε λουκάνικο σε ένα ψωμάκι. Προσθέστε από πάνω μουστάρδα και το μείγμα.
Σερβίρετε ζεστό.