Για 4 άτομα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 5 έως 7 λεπτά
Υλικά:
3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένη λεβάντα
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
4 φιλέτα χωρίς πέτσα λαβράκι,
Φέτες λεμονιού (προαιρετικά)
Προετοιμασία:
• Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε υψηλή θερμοκρασία.
• Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε ελαφρά τα συστατικά του μίγματος. Απλώστε το μίγμα ομοιόμορφα και στις δύο πλευρές των φιλέτων. Ψήστε τα φιλέτα πάνω από άμεση υψηλή θερμοκρασία, με το καπάκι κλειστό όσο το δυνατόν περισσότερο, 5 έως 7 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά. Σερβίρετε ζεστό και γαρνίρετε με φέτες λεμονιού, αν το επιθυμείτε.