Για 4 άτομα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 12-15 λεπτά
Υλικά:
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι βαλσάμικο
1 κουταλάκι του γλυκού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1-1/2 κιλά μοσχαρίσιο κιμά
1 κουταλιά της σούπας καρύκευμα της επιλογής σας
8 φέτες ψωμί μαγιάς
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Προετοιμασία:
- Συνδυάστε την ντομάτα, την παρμεζάνα, το βασιλικό, το σκόρδο, το ξίδι και 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ.
- Πλάστε τον κιμά σε 4 μπιφτέκια. Καρυκεύστε και στις δύο πλευρές με 1 κουταλιά της σούπας καρυκεύματα.
- Ψήστε πάνω σε Άμεση θερμότητα Medium (350 ° έως 450 ° F), με το καπάκι κλειστό όσο το δυνατόν περισσότερο, έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία φθάσει 160 ° F, 12 έως 15 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά.
- Αλείψτε και τις δύο πλευρές του ψωμιού με ελαιόλαδο. Ψήστε για 3 - 4 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά, μέχρι το ψωμί να είναι ελαφρά φρυγανισμένο. Τοποθετήστε το μπιφτέκι και ολοκληρώστε με μείγμα ντομάτας και μια επιπλέον φέτα ψωμί.