½ φλιτζάνι βαλσάμικο ξύδι
¼ φλιτζάνι παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Γούστερ
1 κουταλιά της σούπας Μουστάρδα Ντιζόν
4 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 κουταλάκι του γλυκού χοντρό αλάτι
¾ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 μπριζόλα, περίπου 1½ κιλό
2 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο
2 πιπεριές, ανεξαρτήτου χρώματος, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο στη μέση και σε λεπτές φέτες
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι χοντρό
½ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
4 μαλακά ψωμάκια σάντουιτς κομμένα στην μέση
4 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα Ντιζόν
Σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα συνδυάστε τα υλικά της μαρινάδας. Τοποθετήστε την μπριζόλα στην σακούλα (κόψτε την στη μέση αν δεν χωράει ολόκληρη), αδειάστε τον αέρα από την σακούλα και κλείστε την καλά. Γυρίστε την σακούλα μερικές φορές για να απλωθεί στο κρέας η μαρινάδα. Τοποθετήστε την σε ένα μπόλ και αφήστε την για τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο η για ολόκληρο το βράδυ.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά τοποθετούμε 2 κουταλιές της σούπας λάδι. Προσθέστε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να αρχίσουν τα λαχανικά να μαλακώνουν, για 10-12 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά. Μειώστε την φωτιά και μαγειρέψτε μέχρι τα λαχανικά να είναι πολύ τρυφερά και καραμελωμένα για 8-10 λεπτά επιπλέον ανακατεύοντας συχνά. Μόλις είναι έτοιμα τα βγάζουμε από την φωτιά και τα σκεπάζουμε για να διατηρηθούν ζεστά.
Προετοιμάστε την σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά(180 έως 230 βαθμοί Κελσίου)
Βγάλτε την μπριζόλα από την σακούλα και πετάξτε την μαρινάδα. Ψήστε την μπριζόλα πάνω στην άμεση φωτιά με κλειστό καπάκι μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό επίπεδο ψησίματος, 8-12 λεπτά για medium-rare, γυρίζοντας μια φορά. Κατά την διάρκεια του τελευταίου λεπτού ψησίματος κόψτε τα ψωμάκια και βάλτε τα με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω στην σχάρα. Αφαιρέστε την μπριζόλα από την σχάρα και αφήστε την να ξεκουραστεί για 3-5 λεπτά. Κόψτε την σε λεπτές φέτες.
Απλώστε μια κουταλιά του γλυκού μουστάρδα στο κάτω μισό από κάθε ψωμάκι. Προσθέστε το κρέας και το μίγμα από πιπεριές που φτιάξατε πριν. Σερβίρετε ζεστό.