Για 4 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 8-12 λεπτά
Υλικά:
0,5 κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
4 φέτες μπέικον
4 φέτες τυρί πιπεράτο
4 ψωμάκια για χαμπουργκερ
1/4 φλιτζανιού μαγιονέζα
1 αβοκάντο , κομμένο
1/2 φλιτζάνι χοντροκομμένα φρέσκα φύλλα κόλιανδρου
Προετοιμασία:
Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε μέτρια-υψηλή θερμότητα.
Πλάθουμε τον κιμά σε 4 μπιφτέκια. Ψήστε τα μπιφτέκια πάνω από άμεση μέτρια-υψηλή θερμότητα, 4 - 6 λεπτά από κάθε πλευρά. Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε το μπέικον σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Την τελευταία στιγμή, τοποθετήστε μια φέτα τυρί πάνω από κάθε μπιφτέκι για να λιώσει.
Απλώστε στα ψωμάκια μαγιονέζα, και στη συνέχεια βάλτε σε κάθε cheeseburger, μια φέτα μπέικον, αβοκάντο, και κόλιαντρο.