x

ΓΙΝΕ Ο ΨΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Δώσε μας το email σου για να ανακαλύψεις τον κόσμο της Weber

close

Select your country

 
United States
English
 
Australia
English
 
Austria
German
 
Bahrain
English
 
Belgium
Dutch | French
 
Canada
English
 
Croatia
Croatian
 
Cyprus
Greek
 
Czech Republic
Czech
 
Denmark
Danish
 
Egypt
English
 
Finland
Finnish | Swedish
 
France
French
 
Germany
German
 
Greece
Greek
 
Hungary
Hungarian
 
Iceland
Icelandic
 
India
English
 
Italy
Italian
 
Israel
Hebrew
 
Kingdom of Saudi
English
 
Kuwait
English
 
Lebanon
English
 
Luxembourg
Dutch | French
 
Mexico
Spanish
 
Netherlands
Dutch
 
Norway
Norwegian
 
Oman
English
 
Poland
Polish
 
Portugal
Portuguese
 
Republic of Ireland
English
 
Romania
Romanian
 
Russia
Russian
 
Slovak Republic
Slovak
 
Slovenia
Slovene
 
South Africa
English
 
Spain
Spanish
 
Sweden
Swedish
 
Switzerland
French | German
 
Turkey
Turkish
 
Ukraine
Ukrainian
 
United Arab Emirates
English
 
United Kingdom
English
 
Uruguay
Spanish
 
Brazil
Portuguese
Χώρες / International
Συνταγές / Title
Newsletter
όρους και τις προϋποθέσεις.
Ψημένο ψωμί με Τόνο




Για 8-10 άτομα
Χρόνος Προετοιμασίας:20 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος:9-12 λεπτά


2 φιλέτα τόνου,
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού σπόρους μάραθου
1/4 κουταλάκι αλάτι
1/8 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο αγγουράκι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
2 κουταλιές της σούπας μαύρες ελιές
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη, στραγγισμένη
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
1 μπαγκέτα
φέτες ντομάτας (προαιρετικό)
φύλλα μαρουλιού (προαιρετικά)

Προετοιμασία:

• Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά.
• Αλείψτε και τις δύο πλευρές των φιλέτων με λάδι και καρυκεύστε ομοιόμορφα με το μάραθο, το αλάτι και το πιπέρι. Ψήστε τα φιλέτα πάνω από την άμεση θερμότητα στο μέσο της σχάρας, με το καπάκι κλειστό όσο το δυνατόν περισσότερο, για 8 έως 10 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά. Μεταφέρετε τα φιλέτα σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε τα σε κομμάτια.
• Σε ένα μέτριο μπολ αναμιγνύουμε τα συστατικά της συνταγής. Προσθέστε τον τόνο στο μπολ και ανακατέψτε απαλά για να συνδυάσετε τα υλικά.
• Κόψτε την μπαγκέτα σε φέτες. Αλείψτε τη μία πλευρά από τις φέτες με λάδι και ψήστε τις, πάνω από την άμεση θερμότητα, με το καπάκι κλειστό, περίπου 1 λεπτό (τη μία μόνο πλευρά).
• Προσθέστε στην φρυγανισμένη πλευρά του ψωμιού, φέτες ντομάτας και το μαρούλι, αν θέλετε. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ
Κάντε ένα ταξίδι στη γεύση με τις γαστρονομικές προτάσεις μας